Om Hjortefall

Vi er to kamerater fra Vestlandet som i en årrekke har jaktet på det meste som er å jakte på, både her hjemme og i utlandet. Siden vi bor her i Vest har det alltid vært hjortejakta som har ligget våre hjerter nærmest. Og til sammen har vi et tosifret antall hjort på samvittigheten. Vi vil her dele våre jakt og fiskehistorier, teste utstyr og vise skrytebilder av det vi driver med.

Mvh.
Ole og Håvard.

2 kommentarer på “Om Hjortefall

 1. Morten Fischer-Hauge sier:

  Hei har foreløpig tatt meg fri i 2012 for det meste å jakte og fiske. Har dere planer om noe spennde turer si i fra. Har for det meste jaktet elg to siffret på samvittighet:). Jaktet hjort i fjor for første gang og fikk 3 stk. Jakter også skogsfugel og rype. Har god erfaring fra jakt. Planlegger i år og villreinjakt.

  • hjortefall sier:

   Hei Morten.
   Det å ta seg fri et år for å jakte og fiske er jo drømmen vi alle drømmer om! Beklageligvis har vi regninger vi må betale, så noe år fri blir det nok ikke på oss med det første. Vi har lagt opp en god del jakt til neste år, så helt uten blir vi nok ikke. 3 hjort på første turen hørtes jo helt fantastisk ut, her vi jakter er vi heldig hvis vi får en hjort på en helg:) Nå går vi bare å venter på at det braker løs til høsten, og tester litt ladninger i mellomtiden=)

   Skitt jakt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s