Oljeblånering hjemme [Film]

En dag jeg surfet igjennom internett kom jeg over en blåneringsmetode som jeg ikke hadde sett før. Fra tidligere er jeg kjent med kaldblånering (som er ganske så dårlig) og «vanlig» blånering som ikke er noe amatører driver på med. Jeg tenkte at dette måtte prøves, og rekylbremsen som ble laget i denne tråden ble testbiten.

Oljeblånering består av å først varme opp delen til den får en fin blå farge, så slippe den ned i motorolje.

Tekst

Rekylbremsen før behandling.

Før jeg startet å filme ble rekylbremsen polert og avfettet.

 

Rekylbrems etter behandling.

Rekylbrems etter behandling.

Som en ser fra filmen, så er metoden rask og gir et ganske så godt resultat. Hvor holdbart det er, vet jeg ikke. Men en rekylbrems opplever ganske store påkjenninger, så eventuell slitasje burde raskt observeres.

 

-Ole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s