Utvikling av jaktfeltladningen.

I dag var nok en fin dag på skytebanen, strålende sol skal man ikke klage på.

Tidligere i uka hadde eg ladet opp en boks med Nosler 140gr Cusom Competition sammen med lot 135088 av Norma N19. Jeg vil allerede nå legge til at skytterlagskrutt varierer fra lot til lot, og mitt krutt kan være anderledes enn ditt. Bruker derfor kun ladingene som er skrevet på boksen.

Col ble satt til 75.8 mm og jeg ladet opp 6 x 7 skudd, der jeg skøt 2 testserier à 3 skudd, av hver ladning. Hvor mye informasjon dette er for deg som leser, er uvisst. Men jeg får ihvertfall lagret mine egne data elektronisk, som alltid er greit å ha i tilfelle man mister notatboken. Noe kronograferingsfeil ble det, da jeg glemte å slette tidligere minne.

Resultater:

Blink1

Blink2

Blink3

Hastigheter

-Ole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s