Jegerfelt 20. april.

I går var det tid for Nidaros Skytterlag sitt siste jegerfelt stevne. Dette kan minne om jaktfelt, bare mye mindre regler. Dvs, du konkurerer kun mot deg selv med fritt valg av utstyr. Det blir skutt 3 skudd på 5 mål fordelt på sittende og stående skyting, ingen liggende hold. Dette skulle bli mitt 3. jegerfeltstevne i år, og målet mitt var å få ihvertfall 15 skudd i kroppen på dyret. De to foregående stevnene har jeg hatt henholdsvis 10/6 og 13/8. Noen storskytter har jeg aldri vært, men gøy å kunne forbedre seg.

Stevnet startet med innskyting, 3+2 skudd, med anvisning. Jeg var skutt inn på forhånd, men fikk noe høye treff. Jeg valgte derfor å skru ned 4 knepp, noe som skulle vise seg å bli avgjørende i negativ forstand. Under selve konkuransen skøt vi på alle 5 målene uten anvisning mellom disse.

Erlend skyter inn.

Erlend skyter inn.

1. Hold

1. Hold: Sittende, måke 100 meter. Rimelig håpløs skyting her. Jeg var sikker på at jeg sendte et skudd over, men dette kom nesten senter. Så jeg var tydelig for lav. 3/2.

2. hold:

2. Hold: Grevling, sittende 150m. Fortsatt lavt og dårlig skyting. 3. skuddet nesten helt i bunn av skiven. 2/1.

3. Hold:

3. Hold: Gaupe, sittende 150m. Siktet litt ekstra høyt her, men dro et skudd ut til venstre (napp). 3/2.

4. Hold:

4. Hold: Reinsdyr, sittende 200m. Hadde nok ikke gjort noe om treffene mine hadde vært litt høyere. 3/2

5. Hold:

5. Hold: Hare, stående 50. Stående har jeg aldri vært noe glad i, og heller aldri trent så mye på. Kan nok ikke klage på kikkerten her. 2/1.

Endte opp med 13/8, akkurat det samme som sist gang. Ikke akkurat hva jeg håpet på, men gir bare enda større motivasjon til å øke treningsmengen. Så nå skal blinker kjøpes inn, slik at jeg er klar for 2014!

 

-Ole

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s