2 kommentarer på “Hastighetstest med CCI Std i .22lr

 1. Olav Hauge sier:

  Har en tikka 308 med 47 cm løp lurer på hvordan den er å bruke. Uten demper i forhold til standard løp som er 57 cm.

  • hjortefall sier:

   Hei, antar at du har skutt den med demper og er klar over at du får lavere hastighet. Mine erfaringer er litt kraftigere rekyl, samt større munningsflamme. Dette er noe jeg egentlig ikke merker så mye til. Jeg skyter ofte uten demper på mitt kappet 6.5×55 løp (50cm) når jeg skyter jaktfelt. Håper dette var til hjelp.

   -Ole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s