Årets første hjort, på årets første tur.

Det har blitt lite tid til jakt de to første helgene av hjortejakta, men denne helgen var det endelig min tur til å komme meg ut. Etter en resultatløs tur på formiddagen i går med håpløs vind, og dyr på alt for lange hold, tenkte jeg at jeg skulle sette meg på bøen på kvelden. Tidlig ute som alltid ruslet jeg forsiktig ned skogsbilveien som fører ned til en liten teig lengst ute i terrenget vårt. Problemet var bare at der stod det en fjordårskolle allerede, og det i fem-tiden på ettermiddagen. Vinden var god, men mellom meg og kolla var det en skog på nesten 350 meter som skulle forseres. Etter en liten times forsiktig fremrykking igjennom busker og kratt greide jeg endelig å nå skogkanten ned mot der kolla gikk og beitet, og etter ytterligere 5 minutter stillte den seg med bredsiden til på 50 meter. Jeg slapp et perfekt bogskudd, og etter 25 meter gikk dyret i bakken. Årets første var et faktum.
-Håvard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s