Test av Berkleys Nanofil

image

For noen måneder siden fikk jeg en pakke med Berkleys Nanofil snøre som jeg skulle prøve. Dette skulle være et nytt supersnøre som i følge min lokale fiskepusher skulle være mye bedre enn alt annet jeg tidligere har vært borti.

Til nå har jeg brukt Powerpro multifilament, og vært ufattelig fornøyd med dette, men etter et kast med Nanofil snøret så var jeg frelst! Overflaten på Nanofil snøret er glatt som på vanlig mono så du slipper lyd i ringene. I tillegg går kastene stygglangt! Problemet med tidligere multifilament snører har ofte vært at i tynne dimensjoner blir disse for myk, og dermed svært utsatt for floker i litt vind. Dette har jeg enda ikke opplevd med det nye Nanofilsnøret.

Det eneste en skal være klar over med dette snøret er at det ikke er glad i skarpe steiner. Bruk derfor en meter med vanlig mono som fortom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s