Hardtest av aLOKSAK oppbevaringsposer

I vinter fikk vi noen aLOKSAK oppbevaringsposer for mobil, kart og ipad som vi skulle teste. De har nå fått kjørt seg skikkelig i vinter, og har stort sett vært med på alle turer vi har vært på, inklusiv en ferietur til Egypt. Disse skal være venntett ned til 60 meter, og virke i temperaturer fra – 40 til 60 grader. Nå fikk ikke vi testet posene ned til – 40 grader, men en tur i steikeovenen ble det, og de tåler i hvertfall 80 grader uten å smelte.

Etter tre måneders bruk holder posen vanntett selv i en mugge med vann!

Det som er greit med posene, er at de er lett å lukke, og tar ufattelig liten plass. Mobilposen bygger ikke mye, og sitter tight og fint rundt både min HTC desire, og Ole sin Iphone 4. Det eneste jeg mener mangler på denne er festemuligheter til oppheng rundt halsen, men dette trekker ikke nevneverdig ned. Det er lett å håndtere mobilen i posene, og touchskjermene på våre mobiler var ingen problem å benytte ved bruk av posene. Det var heller ikke store vanskeligheter å ringe med posen på, selv om lyden ble noe redusert. Posene har nå holdt vanntett i over 3 måneder, så også holdbarheten er upåklagelig. Det som derimot trekker noe ned er at posene etter en stund ble matte, slik at sikten i dem ble dårligere. Dette skjedde spesielt med kartmappen og mobilposen. Ipad posen har deverre blitt lite brukt da hverken undertegnede eller Ole har Ipad, men jeg har en mistanke om at samme problem gjeder her.

Mobilposene leveres i 3 pakk og koster 70 kr, kartmappe og Ipadmappe levers i pakker med 1, og koster 89. Alt i alt en grei pris for et greit produkt, men jeg vil dog ikke kalle dette for en stor nyvinning.

Ole, som veier 98 kg kunne fint stå med hele sin vekt oppå en oppblåst pose uten at den sprakk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s