Bergans Bitihorn jakke på billigsalg!

Jeg var innom min lokale sportsutstyr pusher i dag, og kom over verdens desidert beste fjel jakke på tilbud. Jeg har brukt Bergans Bitihorn jakka nå i snart 3 år, og den holder ennå vannet ute. Jeg fikk nå høre at jakken er på vei ut av sortimentet til bergans, og valgte selvsagt å kjøpe enda en for sikkerhets skyld. De siste årene har jeg brukt jakken til alt utenom hjortejakt, til det er den for bråkete, men til rypejakt, reinsjakt og generellt friluftsliv er den suveren. Jakken har blitt testet opp i mot f.eks Norrøna Svalbard GTX , og sistnevnte kommer ikke i nærheten av samme kvalitet. Problemet med Norrøna jakken er at ytterstoffet er alt for tynt, slik at slitasje fra sekk og rifle startet allerede etter noen måneder. Bitihorn jakken har et mye kraftigere ytterstoff og er dermed mye mer slitesterk ovenfor bruksslitasje.

Jakken er bygget på den gamle «fjellanorakk» konseptet, og er lengere enn andre jakker. Den har dobbel klaff over glidelås, og er utstyrt med snorstramming både i livet, og helt nede. Den har tillegg et utall med praktiske lommer deriblandt en stor kartlomme. Alle lommene er dessuten utstyrt med store glidelåsdragere slik at de kan behandles med hansker på hendene. Hetten er fast, med wire i brem og gode tilpassingsmuligheter.

Jeg poster denne i tester, selv om dette på ingen måte er en fullverdig test. Dette er mer info om en jakke som snart går ut av produksjon. Når det er sagt så kan jeg anbefale jakken på det sterkeste!

Og prisen var nå gledelige 1990,-!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s